Modele unghii cu gel 2017 scurte

Related Post

Manichiura pentru unghiile scurte poate fi adesea problematică. Dimension unghiilor Tale nu Cine permite să Cine realizezi chiar orice modèle. Te potï Bucura însă de Unghii spectaculoase: inspiră-te DIN modelele de manichiură pentru Unghii scurte pe care le-AM selectAt pentru tine și VEI redescoperi plăcerea manichiurii! Unghii cu gel in Stil français cu sclipici. Simple Dar stilate si pentru ca a avea Unghii scurte nu inseamna neaparat ca trebuie sa ai o manichiura plictisitoare, AM cautat cele mai Frumoase modele de Mani pentru urmatoarea perioada. Astept cu interes sa IMI spuneti care va place cel mai mult. Chiar și atunci când ai unghiile scurte, este esențial să le îngrijești cu rigurozitate și să le Dai o formă, după Care potï să încerci foarte multe tipuri de manichiuri șic! În 2017, trendul principal este să ne jucăm cu spațiile Negative în manichiură şi în Makeup, dar nu sunt de lepădat nici manichiurile simple, minimaliste, în nuanțe Reci. Una dintre Principalele Stiri ALE celei mai recente saptamani de Moda este revenirea unghiilor Lungi. Care, totusi, un fost inevitabila: unghiile scurte in forma de “Patrat moale” au ramas favorite prea mult timp. Acum, situatia s-a schimbat si unghiile extrem de Lungi pot fi astazi vazute nu doar la Rihanna. Desigur, pentru un stil de viata Activ, unghiile Lungi nu se potrivesc, in schimb la o Petrecere, sunt minunate. Manichiura cu gel este la Moda si in 2017.

Dans acest an se Poarta unghiile scurte, Cu aspect Cat mai naturat, INSA cu Accente Care atrag atentia, ITI UAI ochii: sclipici, detalii electrice, pietricele, picturi, français colorat, etc. Cine potï păstra unghiile scurte așa cum Cine plac, Dar te bucuri în același timp de avantajele manichiurii cu gel. Manichiura ta va fi foarte rezistentă, cine potï corecta forma unghiilor (sau potï încerca forme Noi), nu VEI mai avea probleme cu unghiile rupte sau de dimensiuni diferite și ai la dispoziție o mulțime de modele Care să Cine decoreze Frumos unghiile scurte. Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider. Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista. O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!. Un modèle foarte interesant de manichiură pentru Unghii scurte în 2017 este cel în Care Oja pare să curgă PE unghie. După cum Vezi, este folosit și conception de spațiu negativ, Care contrastează puternic cu stratul generos de ojă.

Poți să “tragi” în Jos Culoarea cu o grafă sau cu un instrument pentru realizat buline PE manichiură. Ai grijă să lași mult timp la uscat unghiile! Poți îmbina acest Stil cu unul minimaliste, pentru a Crea un contraste surprinzător.

Posted in Uncategorized